Kezdőlap Újdonságok Kereső Egyesület Levelezés Aktualitások Kutatás Adattárak Történetek Médiatár Partnereink RSS
 Jelentkezés rendezvényekre 
  
 Sablonok 
 Eseménynaptár 
 Híreink 
 Felhívások 
 Előadásokról 
 beszámoló 
 Rendezvények 
 Találkozók,
 összejövetelek képei 
 Kirándulások 
 Kiadványok 
 Matrikula 
2015.02.26. Arcanum kedvezményes ajánlata2015-02-28 11:10:00

Arcanum kedvezményes ajánlata ADT rendszer használata

Az Arcanum Kft. a magyarországi családtörténet-kutatók legaktívabb és legeredményesebb közösségének, a MACSE-nak – tevékenységük és érdeklődésük elismeréseképpen, és a kölcsönös előnyök érdekében – speciális ajánlatot tesz az ADT+ rendszerünk használatára.

Az Arcanum Digitális Tudománytár (http://adtplus.arcanum.hu) szolgáltatás egyre szélesebb körben ismert, jelenleg több mint 6 millió oldal fontos forrást tartalmaz. Mintegy 200 tudományos folyóirat mellett napilapokat, hetilapokat dolgoz fel, sőt olyan speciális területet is, mint a családtörténeti könyvek vagy az I. világháborús ezredkönyvek, amelyek ugyancsak fontos forrást jelentenek.

Az előfizetési díj magánszemélyeknek havi 5000 Ft, a kedvezményes díj félévre 20 000 Ft, egy évre 30 000 Ft. Jelen javaslatunkban egy kedvezményes, sávos előfizetői díjat ajánlunk a MACSE-tagok, - támogatók részére.

Az éves előfizetői díj:
  • 100-200 fő esetén évi 20.000 Ft
  • 201-400 fő esetén évi 15.000 Ft
  • 400 fő felett 10.000 Ft.
Az Arcanum javaslata az alábbi módon érvényes:
  • az ajánlat 2015. március 15-ig él
  • ez idő alatt a MACSE összegyűjti az érdeklődő tagokat, majd a listát átnyújtja az Arcanumnak
  • az előfizetők azonosítása névvel és email címmel történik
  • az Arcanum a MACSE-tagok, - támogatók felé kiállítja az elektronikus számláját, majd a megadott email címekre megküldi azt a belépést biztosító jelszóval együtt
  • az előfizetés díja egyedileg, bank-, illetve hitelkártyával történik az éves előfizetés 2016. április 1-jéig érvénye, ezt követően a MACSE-tagok ugyanazon a kedvezményes áron folytathatják előfizetésüket

Az Arcanum a fentiek mellett, a szolgáltatás színvonalának emelése céljából, vállalja, hogy a közösen egyeztetett, és a MACSE által szolgáltatott dokumentumokat digitalizálja és a rendszerbe beilleszti. Ezt szabad kapacitása terhére, havi 5-15 000 oldal erejéig tudja vállalni. A dokumentumokat a lehető legnagyobb gondossággal kezeli, a lehető legkíméletesebb eszközökkel digitalizálja.

Az Arcanum vezetése bízik abban, hogy ajánlata elnyeri a MACSE-tagok tetszését és a jövőben is eredményesen tud együttműködni. Az Arcanum vállalja, hogy a részletek tisztázása érdekében egy személyes találkozót szervez, ami alkalmas a rendszer alaposabb ismertetésére

Üdvözlettel
Biszak Sándor cégvezető
ARCANUM Adatbázis Kft

Bár célunk a 400-as szint elérése, a határidő letelte után tájékoztatjuk a jelentkezőket hogy melyik sávot értük el. Ezután lehetőség nyílik a jelentkezés visszavonására ill. merősítésére.

Jelentkezés
előzetes regisztráció után
itt

Feliratkozás

HATÁRIDŐ: 2015.03.15.

 Beküldő: Dr Kollega Tarsoly István

  Az egyesület által szervezett eseményekre való felhívások olvashatók itt.

Jelentkezés rendezvényekre

Mások által szervezett, de a kutatások szempontjából érdeklődésre számot tartható események ill. meghívók olvasható itt.


© MACSE - Magyar Családtörténet-kutató Egyesület  Postacím : 1025 Budapest Cseppkő utca 33     koordinator@macse.hu 
Gyorskereső  -  Oldaltérkép  -  Adatvédelmi szabályzat  -  Szerzői jogok   -  Impresszum