Kezdőlap Újdonságok Kereső Egyesület Levelezés Aktualitások Kutatás Adattárak Történetek Médiatár Partnereink RSS
 Jelentkezés rendezvényekre 
  
 Sablonok 
 Eseménynaptár 
 Híreink 
 Felhívások 
 Előadásokról 
 beszámoló 
 Rendezvények 
 Találkozók,
 összejövetelek képei 
 Kirándulások 
 Kiadványok 
 Matrikula 
2014.05.17. MACSE Közgyűlési meghívó 2014-05-02 16:54:00

FELHÍVÁS

a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület tagjainak, a 2014. évi közgyűléssel kapcsolatosan

Kedves Tagtársak!

 

Mellékelten megküldöm a MACSE 2014. évi közgyűlésére szóló meghívót. Kérek mindenkit, hogy ha lehetősége lesz rá, jöjjön el, mivel ez a legfontosabb éves rendezvényünk, ahol az elmúlt év egyesületi eseményeiről, eredményeiről a legtöbb információt lehet megtudni.

A meghívóban minden hivatalos adat szerepel (időpont, hely, témák), azonban néhány, ott nem részletezett kérdésre még szeretnék kitérni, amely főként a meghívó „Egyebek” pontjára vonatkozik.

A közgyűlésen a témafelelősök fognak beszámolni az elmúlt évben elvégzett, rájuk bízott feladatokról, az adatbázisaink (anyakönyv, névváltoztatások, családfák, emlékművek stb.) növekedéséről, továbbá az „Év Kutatóhelye Díj 2013” kitüntetésről, a honlapunk és a számítógépes hátterünk fejlesztéséről, az aktuális és lezárt pályázataink eredményeiről és jelenlegi állásáról, a klubrendezvényeinkről, a „Matrikula” internetes folyóiratunkról stb.

A közgyűlés alkalmával kerül sor az Eötvös György által alapított díj átadására is, amelyet a 2013-ban legtöbb anyakönyvi adatot indexelő tagtársunk fog kiérdemelni.

A felsoroltakból is kitűnik, hogy hosszú közgyűlésre számíthatunk, ugyanis projektjeinkben igen jelentős eredmények születtek az elmúlt évben.

A közgyűlés alatt a megéhezőknek és fáradóknak büfével, üdítővel, kávéval segítünk, de van mód arra is, az elmúlt évihez hasonlóan, hogy ebédet rendeljünk.

A közgyűlés ideje alatt lehetőség nyílik arra is, hogy aki még nem tett eleget a 2014. évi tagdíjfizetési kötelezettségének, azt a helyszínen, Gelei Juditnál megtegye. Tájékoztatásul közlöm, hogy a közgyűlés után az alapszabályunk értelmében a nem fizető tagok tagságának megszüntetésére intézkedést vagyunk kénytelenek tenni.

Remélve, hogy minél többen részt veszünk közgyűlésünkön, baráti üdvözlettel,

Budapest, 2014. április 26-án

Dr. Kollega Tarsoly István
elnök

macse-kozgy-meghivo.pdf

Közgyűlésre és ebédre kérem itt jelentkezzetek:
http://www.macse.hu/signum/belepes.php

USTREAM közvetítés :
http://www.ustream.tv/channel/

  Az egyesület által szervezett eseményekre való felhívások olvashatók itt.

Jelentkezés rendezvényekre

Mások által szervezett, de a kutatások szempontjából érdeklődésre számot tartható események ill. meghívók olvasható itt.


© MACSE - Magyar Családtörténet-kutató Egyesület  Postacím : 1025 Budapest Cseppkő utca 33     koordinator@macse.hu 
Gyorskereső  -  Oldaltérkép  -  Adatvédelmi szabályzat  -  Szerzői jogok   -  Impresszum